Projekttyp:
Agil transformationsledning. Enterprise Agile &
LEAN Coaching. Scaled agile framework.
Utmaning
Thomas Cook behövde förstärkning i form av både traditionell projektledning men också LEAN coaching då Thomas Cook genomgick en lean transformation globalt.
Lösning
Solutionis inledde arbetet genom att leda en rad projekt inom området “Infrastructure & Operations”. Solutionis ledde också en konceptframtagning samt utrullning av uppkopplade digitala skärmar på en mängd hotell i 3 världsdelar (Europa, Afrika och Asien).
Vidare genomförde Solutionis utbildningar inom LEAN och införde sedermera ett nytt arbetssätt hos lokala team i Stockholm som syftade till att visualisera arbetet, minimera “waste”, begränsa vad som gjorde parallellt och mäta ledtider av värdeskapande aktiviteter.
“Solutionis har med sin gedigna kunskap inom LEAN, projektledning och ledarerfarenhet levererat enligt uppsatta mål i flertalet stora projekt samt inspirerat och drivit en positiv förändring gällande arbetsätt inom teamet. Det stora engagemang som Solutionis har lagt ned i sina uppdrag uppskattas mycket, detta kombinerat med generositeten i kunskapsöverföring till teamet har tydligt förbättrat kapaciteten att leverera till vår verksamhet.”
Elin Brundin
Head of Infrastructure & operations Thomas Cook
Liknande case
JCDecaux
Se case